BEMER készülékek forgalmazása, eladása, bérbeadása

A technológia

A mikrokeringés javítása

A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe.
Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott, vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és betegség oka lehet.

Az emberi szervezet

 • Az emberi szív nappal kb. 15.000 liter vért pumpál keresztül a testünkön. A BEMER-technológia gondoskodik a vér és összetevőinek jobb eloszlásáról.
 • Az emberi testben másodpercenként 21 trilliárd (21.000.000.000.000.000.000.000) anyagcsere-reakció játszódik le. A BEMER-technológia ezeknek a létfontosságú folyamatoknak a lezajlását segíti elő.
 • Az orvosi tankönyvek a világon több mint 45.000 betegséget írnak le. A BEMER-technológia segítséget nyújt sok betegség enyhítésében, megelőzésében, ill. gyógyításában.

A mikrokeringést fenyegető veszélyek

A mikrokeringés is követi az élet általános törvényét és az idő előrehaladtával gyengül. Ez a folyamat azonban sok embernél a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel következtében felgyorsul. Levegőszennyezés, környezeti méreganyagok, zaj, stressz, agresszió, depresszió, túl kevés alvás és mozgás, egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, nikotin, alkohol vagy kábítószerek, nagyon negatív befolyással lehetnek a mikrokeringésre.

A következmények: az immunrendszer gyengülése, fertőzésre való hajlam növekedése, gyengébb szabadgyök-ellenálló képesség, csökkenő teljesítőképesség, hangulati zavarok, a betegségekből való felgyógyulási képesség zavara és folyamatának lezajlása.

Szabadgyökök

A szabadgyökök agresszív savas vegyületek a szervezetben, amelyek a természetes folyamatokat gátolják, hatással vannak az öregedési folyamatra az agyban, és egyebek mellett felelőssé tehetők a reumatikus, rákos, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedésekért.

Stressz

Akár a munkában, otthon, a családban, a természetes környezetben, sőt még a szabadidőben végzett tevékenység során is okozhat betegséget a stressz. Befolyásolja a szervezet érzékenységét és a legkülönfélébb negatív hatások okozója lehet. A stressz megnövelheti a vér adrenalin, noradrenalin vagy cortisol koncentrációját, aminek következményeként a véredények tartós károsodása jön létre. Ezenkívül a különböző kutatási eredmények kimutatták, hogy a pszicho-szociális stressz képezi a szívbetegségek egyik rizikófaktorát.

Az immunrendszer

Az immunrendszer a szervezet olyan komplex hálózata, amely "mobil beavatkozó csapat" formájában egy rendkívül kifinomult védekező rendszer segítségével kivédi az összes fertőzés kb. 90 %-át és az egészség ellen indított egyéb támadásokat. Ilyenek lehetnek például a baktériumok, vírusok, daganatos sejtek, toxikus anyagok, férgek és gombák általi támadások. Ennek a komplikált védekező-mechanizmusnak egy részét képezik a fehérvérsejtek, az úgynevezett leukociták.

Ezek csaknem az egész testben előfordulnak és egy fertőzés, vagy az egészségre mért más jellegű támadás esetén információs proteinek, vagy hírvivő anyagok szabályozzák őket. Mindezen sokrétűen meghatározott véderő ellenére, az immunrendszer maga sem támadhatatlan. Betegségek és fertőzések ugyanúgy károsítják, mint a környezeti ártalmak, a hiányos táplálkozás, drogok, alkohol, a túl kevés alvás vagy a túl sok stressz.

A BEMER hatásai

 • a fertőzésekre való hajlam csökkentése
 • a szervezet védekezőképességének erősítése
 • a szervek és szövetek jobb táplálása és a végtermékek hatékonyabb eltávolítása
 • a szabadgyökök elleni hatékonyabb védelem
 • a stressz következményeinek enyhítése
 • sérülések és sportbalesetek gyógyulásának elősegítése
 • a teljesítőképesség, valamint a maximális terhelhetőség szintjének növelése
 • rövidebb regenerációs idők a sportedzések során

Kiváló alapok a legjobb technológia részére

Az egészséget megtartani, a gyógyulást elősegíteni - ez egy olyan ígéret, amit sokan megtesznek, de csak kevesen tudnak megtartani. A BEMER-technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikális kezelő módszert képviseli a komplementer- és preventív orvoslás terén.

Az intenzív kutatás alapján kifejlesztett mindkét új B.BOX vezérlőkészülék már most olyan újdonságokkal szolgál, amelyeket jelenleg a piacon lévő más gyártók egyike sem kínál. A jelenlegi BEMER-technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken.

Az új, különleges és világszerte egyedülálló jelkonfiguráció mind a nappali, mind pedig az éjszakai fázisban gondoskodik a hatásfok és a hatás időtartamának további fokozásáról.

A forradalmi alvóprogram

A legújabb kutatási eredmények azt mutatták, hogy az éjszakai órákban a vér újraelosztása megy végbe a szervezetben, ezért az immunológiai folyamatok is sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak ebben az éjszakai alvási időszakban, mint azt korábban tudtuk. Ezért a nappali kezelések kiegészítéseként az alváshoz egy további, speciális jelalak-konfiguráció került kifejlesztésre. Különösen a rehabilitálandó és idősebb, vagy fertőződésre hajlamos emberek esetében van nagy jelentősége az alvási fázisban történő testi szabályozási- és regenerációs folyamatoknak.

Az alvóprogram hatásai

 • növeli a kezelési hatékonyságot
 • csökkenti a fertőzésekre való hajlamot
 • a regeneratív és helyreállító folyamatok
 • stimulálásának erősítése
 • a szervezet savkiválasztásának javítása

Regenerációs fázis

A legújabb kutatási eredmények azt mutatták, hogy a regenerációs fázis óráiban a vér újraelosztása megy végbe a szervezetben, és az immunológiai folyamatok is sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak ebben az időszakban, mint azt eddig tudtuk.

Betegségmegelőzés

A zavart mikrokeringés a sejtek elöregedését felgyorsítja és számos közérzeti zavar és betegség okozója lehet. Rendszeres BEMER terápia segítségével ezeket a folyamatokat hatékonyan lehet ellensúlyozni.