Heart Failure Management

Cardioly Portfolio Doctors Heart Failure Management

Date:

Jun 20, 2019

Client:

Envato Group, US

Category:

Address:

2946 Angus Road, NY

A mikrokeringés javítása

Az, hogy mennyire fontos az egészségünk, legkésőbb akkor tudatosul bennünk, amikor elveszítjük. Mi nem ígérgetünk, konkrét, bevált megoldást ajánlunk. Bemutatunk Önnek egy alkalmazást, amely segít egészsége megtartásában és a betegségek megelőzésében.

Egy bizonyítottan hatásos technológia segítségével a korlátozott vagy zavart mikrokeringést az emberi testben nagy hatékonysággal stimuláljuk. Ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusa aktivizálódik és támogatást kapnak a fontos szabályozási folyamatok.
Már napi 2-szer 8 perc használat, valamint az éjszakai alvóprogramok elegendőek ahhoz, hogy az Ön teljesítőképessége és életereje (vitalitása) új lendületet nyerjen és egészsége fontos segítséget kapjon.

Gyógyulás

Meglévő betegségek esetén jobban szeretné kezelni a betegség lefolyását.

Immunrendszer

Az immunrendszert erősíteni kell a fertőzésekkel szembeni fogékonyság csökkentése érdekében.

Szervműködés

A korlátozott szervfunkciók és a krónikus szervi rendellenességek betegségeket okozhatnak.

Energia

A sejtekben tartósan fennálló energiahiány csökkentheti az általános fizikai és szellemi teljesítőképességet.

Regenerálódás

A mikrokeringés zavarai lassítják a regenerálódási és gyógyulási folyamatokat. Sebgyógyulási zavarok is felléphetnek.

Psziché

Fontos, hogy hosszú távon elkerüljük a stresszt, mivel az negatív hatással lehet fizikai és lelki egészségünkre is.

Vitalitás, teljesítőképesség, egészség.

Health care technology develop best version and new upgrades available. It is a long established fact that a people will be distracted by the latest uograge technology when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of products, as opposed to using affordable and re-installing product making it look like great technology.

Project Solution

A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe.
Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott, vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és betegség oka lehet.

A BEMER kezelés javítani tudja a mikrokeringést, és ezzel a kis és legkisebb erek korlátozott vérellátását⁽¹⁾. Számos orvos is ismeri már az alkalmazási példákat, a komplementer kezelést és a BEMER-rel kapcsolatos tapasztalatokat. Értékelik a fejlett kezelés lehetőségeit – és sokan saját tapasztalataik alapján támaszkodnak otthon is a BEMER matrac hatására. Az alapelv? A BEMER pulzáló mágneses mezőt használ, hogy a speciális, szabadalmazott BEMER jelkonfigurációt bejuttassa az Ön szervezetébe. Ez a speciális hatásmechanizmus tudományosan vizsgált. És: így a BEMER lemondhat a kémiai és biológiai anyagokról és azok lehetséges mellékhatásairól.

Az emberi szervezet

 • Az emberi szív nappal kb. 15.000 liter vért pumpál keresztül a testünkön. A BEMER-technológia gondoskodik a vér és összetevőinek jobb eloszlásáról.
 • Az emberi testben másodpercenként 21 trilliárd (21.000.000.000.000.000.000.000) anyagcsere-reakció játszódik le. A BEMER-technológia ezeknek a létfontosságú folyamatoknak a lezajlását segíti elő.
 • Az orvosi tankönyvek a világon több mint 45.000 betegséget írnak le. A BEMER-technológia segítséget nyújt sok betegség enyhítésében, megelőzésében, ill. gyógyításában.

A mikrokeringést fenyegető veszélyek

A mikrokeringés is követi az élet általános törvényét és az idő előrehaladtával gyengül. Ez a folyamat azonban sok embernél a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel következtében felgyorsul. Levegőszennyezés, környezeti méreganyagok, zaj, stressz, agresszió, depresszió, túl kevés alvás és mozgás, egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, nikotin, alkohol vagy kábítószerek, nagyon negatív befolyással lehetnek a mikrokeringésre.

A következmények: az immunrendszer gyengülése, fertőzésre való hajlam növekedése, gyengébb szabadgyök-ellenálló képesség, csökkenő teljesítőképesség, hangulati zavarok, a betegségekből való felgyógyulási képesség zavara és folyamatának lezajlása.

Szabadgyökök

A szabadgyökök agresszív savas vegyületek a szervezetben, amelyek a természetes folyamatokat gátolják, hatással vannak az öregedési folyamatra az agyban, és egyebek mellett felelőssé tehetők a reumatikus, rákos, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedésekért.

Stressz

Akár a munkában, otthon, a családban, a természetes környezetben, sőt még a szabadidőben végzett tevékenység során is okozhat betegséget a stressz. Befolyásolja a szervezet érzékenységét és a legkülönfélébb negatív hatások okozója lehet. A stressz megnövelheti a vér adrenalin, noradrenalin vagy cortisol koncentrációját, aminek következményeként a véredények tartós károsodása jön létre. Ezenkívül a különböző kutatási eredmények kimutatták, hogy a pszicho-szociális stressz képezi a szívbetegségek egyik rizikófaktorát.

Az immunrendszer

Az immunrendszer a szervezet olyan komplex hálózata, amely "mobil beavatkozó csapat" formájában egy rendkívül kifinomult védekező rendszer segítségével kivédi az összes fertőzés kb. 90 %-át és az egészség ellen indított egyéb támadásokat. Ilyenek lehetnek például a baktériumok, vírusok, daganatos sejtek, toxikus anyagok, férgek és gombák általi támadások. Ennek a komplikált védekező-mechanizmusnak egy részét képezik a fehérvérsejtek, az úgynevezett leukociták.

Ezek csaknem az egész testben előfordulnak és egy fertőzés, vagy az egészségre mért más jellegű támadás esetén információs proteinek, vagy hírvivő anyagok szabályozzák őket. Mindezen sokrétűen meghatározott véderő ellenére, az immunrendszer maga sem támadhatatlan. Betegségek és fertőzések ugyanúgy károsítják, mint a környezeti ártalmak, a hiányos táplálkozás, drogok, alkohol, a túl kevés alvás vagy a túl sok stressz.

A BEMER hatásai

 • a fertőzésekre való hajlam csökkentése
 • a szervezet védekezőképességének erősítése
 • a szervek és szövetek jobb táplálása és a végtermékek hatékonyabb eltávolítása
 • a szabadgyökök elleni hatékonyabb védelem
 • a stressz következményeinek enyhítése
 • sérülések és sportbalesetek gyógyulásának elősegítése
 • a teljesítőképesség, valamint a maximális terhelhetőség szintjének növelése
 • rövidebb regenerációs idők a sportedzések során

Kiváló alapok a legjobb technológia részére

Az egészséget megtartani, a gyógyulást elősegíteni - ez egy olyan ígéret, amit sokan megtesznek, de csak kevesen tudnak megtartani. A BEMER-technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikális kezelő módszert képviseli a komplementer- és preventív orvoslás terén.

Az intenzív kutatás alapján kifejlesztett mindkét új B.BOX vezérlőkészülék már most olyan újdonságokkal szolgál, amelyeket jelenleg a piacon lévő más gyártók egyike sem kínál. A jelenlegi BEMER-technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken.

Az új, különleges és világszerte egyedülálló jelkonfiguráció mind a nappali, mind pedig az éjszakai fázisban gondoskodik a hatásfok és a hatás időtartamának további fokozásáról.

A forradalmi alvóprogram

A legújabb kutatási eredmények azt mutatták, hogy az éjszakai órákban a vér újraelosztása megy végbe a szervezetben, ezért az immunológiai folyamatok is sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak ebben az éjszakai alvási időszakban, mint azt korábban tudtuk. Ezért a nappali kezelések kiegészítéseként az alváshoz egy további, speciális jelalak-konfiguráció került kifejlesztésre. Különösen a rehabilitálandó és idősebb, vagy fertőződésre hajlamos emberek esetében van nagy jelentősége az alvási fázisban történő testi szabályozási- és regenerációs folyamatoknak.

Az alvóprogram hatásai